Kontakta oss

  • Telefon
  • 08-442 15 40

  • Fax
  • 08-641 05 85
  • E-post
  • info@ekmansdorrar.se

OM EKMANS


Ekmans ståldörrar AB har sedan starten 1961 levererat svenskproducerade brand- och säkerhetsklassade ståldörrar och luckor av högsta kvalitet.
Man kan säga att vi alltid har simmat mot strömmen. När fler och fler företag väljer att minska sina lager har vi istället ökat vårt. Vi tror att våra kunder i många fall inte vill, eller kan, vänta 6-8 veckor på en ståldörr.
Ekmans har förmodligen marknadens bredaste lagerförda sortiment av klassade ståldörrar och kan leverera standard och specialanpassade produkter till överlägset korta leveranstider. Läs mer

Vi arbetar ständigt för att du som kund ska kunna få snabbast möjliga service.

Fabrikstillverkning

Skulle det du söker mot förmodan inte finnas på lager, eller om du ska upphandla ståldörrar till ett större objekt, har vi naturligtvis möjlighet att tillgodose dina behov till ett marknadsmässigt pris.

Historik

Företaget grundades 1961 av Elof Ekman. Företaget låg då i Lugnets Industriområde (nuvarande Hammarby sjöstad). På 80-talet flyttade företaget till Luma Industriområde för att sedan 2001 flytta till våra nuvarande lokaler i Högdalens Industriområde.Tredje generationen Ekman arbetar nu inom organisationen och vi har som mål att föra traditionen vidare till kommande generationer.

Kunder

Vi vänder oss främst till byggvaruhus, små och medelstora byggföretag och allmännyttiga bostadsbolag, men alla är lika välkomna till Ekmans Ståldörrar.